Tapet

Butik - Tapet            
     VÅRA TAPETER

         Rykande färska nyheter i tapetvärlden.

         Det senaste från tapettillverkare som
         Sandberg Wallpaper, Designers Guild,
         InTrade, Boråstapeter, Engblad & Co,
         Midbec och Cole & Son m.fl.

         Kolla in för att titta närmare på nyheterna       
         vi har i butiken samt en direktlänk till deras hemsidor.

TAPETSERAButik - Tapet

Här visar vår proffsmålare Stefan steg-för-steg hur du tapetserar
hemma. Häng med!

Planering är A och O
Börja med att kolla hur din vägg ser ut. Om du har fem lager tapet
eller fler, måste tapeterna bort helt och hållet. Annars kan det bildas
bubblor i den nya tapeten. Det finns smarta verktyg för att ta bort
tapeter i din Nordsjö Idé & Design-butik. Där kan du också hyra tapetbord.


Tapetsera

Tapetsera enkelt med vår steg för steg-guide. Här visar vår proffsmålare Stefan steg-för-steg hur du tapetserar hemma. Häng med! Länken hittar du övanför!

Midbec - Misuto

Tapetkollektionen Misutos rofyllda mönster är inspirerade av den japanska naturen, dess landskap med dimhöljda berg och stillheten som råder där. Jordiga toner blandas med djupa livfulla nyanser av rött, orange och gult.

Midbec - Family

Tapetkollektionen Family består av mjuka återhållsamma mönster i skandinavisk stil och fina enfärgade tapeter med melerade ytor som ger liv åt rummets väggar. Den nordiska färgskalan går i behagliga nyanser av oliv, eukalyptus och puderrosa som är tidlösa.

Boråstapeter - Sense of Silence

Skönheten ligger i det enkla. Smakfullt och äkta med finstämda konstraster som välkomnar lugnet i vardagen. Tapetkollektionen Sense of Silence har en fin hantverkskänsla som påminner oss om att sätta värde på det vi har.

Boråstapeter - Scandinavian Designers Mini

* En tapet. Tusen sagor *.Scandinavian Designers Mini är barntapeter som lyfter vårt skandinaviska arv och låter barnen, leken och fantasin ta plats på väggarna. De lekfulla barntapeterna har ett fantastiskt mönsteruttryck med några av svenska ikonmönster.

Boråstapeter - Scandinavian Designers II

Tidlös designhistoria tillbaka på tapeten! Det här är Scandinavian Designers II – en unik chans att klä dina väggar med ett stycke klassisk, skandinavisk designhistoria. I den här tapetkollektionen kan du välja bland mönster från hela fem olika designikoner.

Engblad & Co - Lounge Luxe

Lounge Luxe är en exklusiv tapetkollektion med mycket finess, inspirerad av lyxhotell världen över. Tänk modern elegans men också retro chic, för här finns tydliga influenser av till exempel 20-tal och 60-tal.